Címkék

Figyelem! Most következő műsorunk egyesekben rossz érzéseket, tehetetlen dühöt; esetenként heves hányingert, rosszullétet okozhat! Megtekintését semmilyen korosztálynak sem ajánljuk!

20191002 - 8e1ce568c560289efb-73359857.jpg

Kihelyezett tudósítónk jelenti:

“Kedves nézőink!

A mai nap kiszivárgott egy, eddig az ismeretlenség homályába burkolódzó képviselőjelölt választási kampánybeszéde, melyet itt és most vágatlanul, teljes terjedelmében tárunk a nagy nyilvánosság elé. Kérjük Önöket, fogadják szavait azzal a szeretettel, önzetlen jó szándékkal és, nyílt őszinteséggel, ahogy azt most Önök előtt állva részletezi!

Következzék hát a nyilatkozat! Kapcsoljuk a stúdiót…

Drága Honfitársaim, Barátaim, Magyarok!

Mint az SzLBéM (Szét Lopunk Benneteket és Magyarországot) párt jelöltje, szeretném megosztani Önökkel, Veletek -hisz’ együtt haladunk hazánk felemelésének rögös útján- abbeli álláspontom, hogy miért KELL(!) pártom, mellettem és ügyem, mindannyiunk közös ügye mellett letennetek voksotok majd azon a bizonyos órán, melyen sorsdöntő változást indíthatunk el Magyarország balkáni, Európai, valamint világméretű megítélésében -és a rólunk végre őszintén, kendőzetlenül kimondott igazságok által-, népünk megbecsülésében!

Ezennel ünnepélyesen fogadom, ezen írásos formában közkinccsé teszem a későbbi szembesítések elősegítésére, hogy ugyanúgy folytatom az ország kiárusítását, az egészségügy és oktatás szétzüllesztését és ellehetetlenítését, ugyanúgy tevékenyen veszek majd részt a szemetek elé húzott köd sűrítésében, mint ahogy azt elődeim tették különböző pártok, szervezetek, ellenzéki gyülekezetek nevei mögé bújva, és a különböző médiákban egymásra acsarkodva.

Ígérem, jó magam is ott leszek a Dubai-ban tartandó, választás utáni ünnepségen, melynek költségeit ahogy eddig is: a Ti adóitokból finanszírozunk! De nem leszek egyedül, ott lesz minden múlt-, jelen-, és jövőbeni, igen: jövőbeni jelölt egyaránt! Értsétek meg: az a rengeteg zabálni való, a különleges koktélok és drogok, valamint a VIP-örömlányok és Chippendale-fiúk, Ladyboy-ok és Transzvesztiták –hisz’ az egyenjogúság nevében nem feledkezhetünk meg sem feminin, sem meleg képviselőtársainkról sem-, rengeteg pénzt felemésztenek, nem beszélve ez utóbbiak hallgatási fogadalmának finanszírozásáról, melyek biztosításához további megszorításokra lesz szükség!

Az országban uralkodó jó hangulat megőrzése érdekében mindenkinek biztosítani fogjuk a korlátlan, hipersebességű mobil-, műholdas-, és hálózati internetkapcsolatot, méghozzá térítési kötelezettség nélkül, tehát ingyenesen!!!

De ez ne tévesszen meg benneteket! Az eddigi, ebből származó bevételtől nem kell könnyes szemmel lemondanunk, hiszen az már rég bele van építve a különböző hangzatos nevű adókba, hozzájárulásokba, méghozzá a következő négy… Khmm… Pardon, negyven éves ciklus várható kamataival együtt!

Nem, nem fogunk utakat javítani, maximum ígéretet teszünk rá a következő választási fordulók előtt, de azt is csak akkor, ha van még valaki köztetek, ki felemeli fejét a békésen bégetve egymás után libasorban haladó, egymás szarától különleges aromájú füvet legelészők nyájában!

Nem, hiába ígérjük ezer és egy helyen, senkit sem fogunk elszámoltatni, továbbra is üzengetni fogunk, ha nem Brüsszelnek, hát másnak… Nem tök mindegy?! A lényeg, hogy legyen egy fantom, akire ujjal lehet mutogatni! Egyébként Gyuri bácsi is jelen lesz a fent említett party-n… Csak mondom.

Drága Honfitársaim, Barátaim, Magyarok!

Nemsokára eljutunk végre oda, hogy ugyanúgy fogtok gyűlölni egy fekete papírmasé figurát, minden bajotokért „őt” okolva, ahogy most a kemény pénze(te)ken, megvásárolt kamu neveket gyűlölitek!

Célunk az, és nem nyugszunk addig, míg családok, barátságok szakadnak szét, testvérek gyilkolják le egymást, szülők fojtják meg első szülötteiket a politikai meggyőződéseik igazságát védő görcsös, mára már vérre menő verbális-, és non-verbális küzdelmeiben!

Romboljuk szét a szülők tekintélyét gyermekeik előtt! Ahogy elkezdtük az apák szerepének lealacsonyításával –mit nekünk patriarchátus, kit térít ma már el és ugyan mitől az atyai pofontól való félelem?-, most folytathatjuk az anyákkal: legyen még több az oly annyira vágyott anyagi biztonság elérhetőségének hamis ígéreteivel kecsegtető műsorokból, cikkekből és dalokból! Sőt: vonjuk be ezen folyamatba a feltörekvő internetes, tartalom nélküli tartalmat gyártó, egymást majmoló, a görcsös nagyzolásból és „lájk”-vadászatból fakadóan a magyar szavak helyett azok angol megfelelőit használó videós generációt is!

Igen, határozott célunk, hogy a gyermekeiket egyedül nevelő anyák –már, akik vannak még olyan hülyék, hogy gyermeket szüljenek a karrierépítés helyett-, példának állítható és követésre méltó apa-kép nélküli; erőtlen, nyámnyila, önmaga és családja eltartására képtelen, a „férfi” fogalmához soha fel nem növő, e meghatározást hírből sem ismerő hímnemű egyedeket tenyésszenek ki, kiknek esélye sem marad a hosszan tartó, egymást támogató és kölcsönösen megbecsülő társas kapcsolatok kialakítására és hosszú távú fenntartására! Hát hiába papolunk nektek: szüljetek, mert még több birka kell a karámokba?! Nem… Tudom, hogy nem hiába… Ellenkezőleg: éppen ezért hergelünk benneteket, hogy már csak azért se! Minél előbb kihal az önmagát a föld nagymestereként és teremtőjeként, a minden egyetemes tudások egyetlen tudójaként számon tartó szuper-egós Mag-yar, annál hamarabb tehetjük gyarmattá ezt a földet is! És még ti meritek magatokat a mag népének nevezni?! RÖHEJ!

Hogyan értük ezt el, kérditek? Nagyon jó munkát végezhettünk, ha eddig senki sem vette észre! Emlékeztek még a mesebeli szegény-legényekre, legkisebb királyfikra, a filmek hőseire, akik véget vetettek a szenvedésnek és végül elnyerték a hőn áhított nő kegyeit? Ja, hogy mára már több nőt is kívánnak oly epedve? Szerintetek ez is véletlen? Talán nem irányítottan kaptatok belőle annyit, hogy megcsömörlve kapcsoljatok el onnan a TV-teken? De bizony! Elgondolkodtatok valaha azon, hogy a műsorra tűzött “de hát nincs más, mindenhol ezt adják” jellegű műsorok miért mindig a kora esti órákban kerülnek képernyőre? Ugye, hogy nem? Nem kell család, nem kell apa, nem kell anya! Csakis “erős nők” kellenek, kik nélkül felborulna a világ rendje! Kemények, talpraesettek… De gyermekük boci szemeit látva a világ minden javát megadnák, és meg is adják neki… És ezt Ő, a kincs, a csillag, nagyon hamar (hamarabb, mint gondolnátok) megtanulja és fel is fogja használni ellenetek, a saját céljai elérésének érdekében!

A föld túlnépesedése ellen küzdeni kell, így higgyétek el: csakis miattatok, értetek (és persze a több marad majd nekünk elvét szem előtt tartva) paktálunk le minden létező titkos-, és nyilvános társasággal, de csak ma és csak nektek megsúgom bizalmasan: magával az ördöggel is, annak érdekében, hogy a tervezett és folyamatos népbutítást és népirtást minél gördülékenyebben, hatékonyabban, és feltűnés-mentesen sikerre vihessük!

Drága Honfitársaim, Barátaim, Magyarok!

Gondoljatok csak bele: milyen jó lesz, ha majd az Úr asztalánál a talpunk alól szedegethetitek fel egymást eltaposva, a nagy kegyesen odavágott morzsáink, vagy válogathatjátok ki hányadékunkból a még félig sem megemésztett ehető falatokat! És tehetitek mindezt úgy, hogy közben imába foglaljátok nevünk!

Azt hiszitek, érdekel bárkit is, hogy majd külföldre mentek dolgozni? Mit gondoltok, ki találta ki a külföldön munkát vállalók juttatásainak itthoni viszonyokhoz való igazítását? Igaz, ennek megvalósítását még nem sikerült maradéktalanul véghez vinni, de ígérem: hamarosan eljön a perc, amikor mindannyian alamizsnáért könyörögnek majd! Nem hatott a „Gyere haza, Fiatal!” kérő szava, hát megoldjuk máshogy, de mindenképp elérjük, amit akarunk!

Igen, fejleszteni fogjuk az ipart… Azért nem minden szavunk az üres lózunggal egyenértékű… Épülnek, szépülnek az ipari övezetek, gyárak… Leendő igazgatóitok, műszak-vezetőitek nemsokára sikerrel végzik el az extrém BDSM sado-mazo tanfolyamot, készen állva arra, hogy a szart is kihajtsák belőletek! Még WC-re is kártyás biztonsági rendszerrel mehettek majd, milliomod másodperc pontossággal rögzítve azt az unproduktiv időt, melyet még aznap be kell pótolnotok! Vigasztaljon benneteket a tudat, hogy a selejtes termékek gyártása nem, hogy tiltott, de egyenesen kívánt, sőt: jutalmazott tevékenység lesz! Hiszen tudjuk: ami elromolhat, az el is kell romoljon! De minél előbb, hadd költse pénzét a barma olyan dolgokra is, amikre szüksége sincs! Még több Black Friday-t! Még több mikulást a boltokba márciusban! Még több fogyaszthatatlan, már az elkészítésekor lejárt szavatosságú, adalékanyagokkal és külön-külön hatástalan, de megfelelő arányban és mennyiségben elfogyasztott méreganyaggal átitatott „időzített rák-bombát” az élelmiszerekbe! Már ma is sokan hisztek a különböző, általunk támogatottan publikált orvosi drogokban, „ne oltass” mozgalmakban és natur-sekt (vagyis vizelet alapú) italokban, coach-okban és influencer-ekben!

Drága Honfitársaim, Barátaim, Magyarok!

Időm sajnos szűkös, és bár mondandóm végére még koránt sem értem el, mégis véget kell vessek e nyilatkozatnak! Meg kellene köszönnöm Nektek –mert azt mondták: meg kell-, hogy eljöttetek ma, és meghallgattatok! Tudom, hogy helyesen döntötök majd a kihelyezett szavazó urnák mellett!

Végül, de nem utolsó sorban, el szeretném még mondani, hogy:

A büdös kurva anyját annak, aki beadta nekem ezt a kibaszott igazság-szérumot!”

Fizetett politikai hirdetést láthattak…