Címkék

20180511 - #6 foto_palackElérkezik az a pillanat, mikor úgy érzed: „Még egy lépést, ha meg kell tennem… Még egy pofont, ha rám mér az élet… Meghalok!“

Ez az a pillanat, mikor már csak azért is… Meg kell tenned azt a “még egy lépést”… Oda kell tartanod arcod annak a pofonnak!

…és megteszed, útnak indulsz. Hogy merre visz a „lábad“, mindegy is, a pillanat vezérli döntéseid, a Belső Hang teszi ki lelkedben az indexet, s Te követed Őt, elindulsz egy úton.

…de egy utazás nem változtathat meg… Valaminek az út alatt történnie kell… Hacsak nem az utazás maga a szándék a változtatásra és ezt tudatosította az agy!

Képesek vagyunk rá, de nagyon nagy fájdalom kell hozzá, hogy meg is mozduljunk érte. Hol vannak a válaszok, merre járnak a válaszok tudói?

Sokszor meghalljuk őket/minket… A kérdés az, hogy merjük-e elfogadni? Én úgy látom, egyre inkább elfogadjuk. Ha mi magunk nem is válaszolunk olykor, azért kapunk egyre többet, mert meghalljuk, megértjük.

Kérünk, kapunk, Erőt a megoldáshoz.

Van, hogy olyan helyről, személytől érkezik válasz egy kérdésünkre, ahonnan, akitől nem várnánk, vagy épp a hideg kiráz tőle… Az első „nabazdmeg” után, mikor már nem azzal foglalkozunk, miért épp tőle, általa jött a válasz… Akkor kezdünk el a válasz értelmével is foglalkozni végre.

A legszebb, hogy senki sem siettet.

De nem is hátráltat senki.